Badlaken borduren

Een badlaken borduren is wat ons betreft een ideaal geschenk. Dit zowel zakelijk als particulier, vooral omdat het een product is dat dagelijks gebruikt wordt. Wij leveren dan ook schitterende geborduurde badlakens. Hierbij kunt u denken aan een badlaken met logo erop, of wellicht een tekst (zoals een websitenaam). Wanneer u online onze catalogus bekijkt zult u zien dat wij een breed en divers assortiment hanteren. Zo hebben wij badlakens in verschillende kleuren en maten en volledig te borduren naar wens. Combinaties zijn overigens zoals logo met tekst of een naam met een gedicht. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij kijken in hoeverre wij hieraan kunnen voldoen.

Badlakens kunnen naast zakelijke geschenken ook gegeven worden bij verjaardagen of een housewarming. Om hier vervolgens dan een leuke tekst op te laten borduren, maakt dit een ideaal cadeau.

Badlaken borduren

Levering

Kortom, wanneer u handdoeken of badlakens wilt laten borduren, dan staan wij graag voor u klaar. De borduringen van de foto’s zijn tussen de 6000 en 16000 steken. En prijslijst hiervan wordt weergeven op de website. Deze badlakens zijn van een zeer goede kwaliteit en worden altijd binnen 24 uur geleverd. Indien het langer duurt, zullen wij u op voorhand informeren. Online vindt u enkele voorbeelden van ons borduurwerk.

Contact

Indien u verder nog vragen heeft staan wij u graag te woord. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Of u kunt uw gegevens achterlaten via onze website. Wij zullen dan contact met u opnemen om alles door te nemen en een offerte op maat aan te bieden. U kunt natuurlijk ook onze winkel bezoeken.