Bedrijfskleding borduren

Zoekt u een goede aanbieder voor het borduren van bedrijfskleding? Kom dan gerust bij ons langs. Wij van Teylinger Borduur Services staan graag voor u klaar. Bij ons is het dan ook mogelijk om uw logo op kleding te borduren of uw logo op kleding te bedrukken zoals u kunt zien op onze website. Tevens kunnen wij bedrijfskleding borduren of promotiekleding computergestuurd borduren met uw logo of naam. Wanneer u onze catalogus bekijkt zult u naast onze badjassen nog vele andere kledingstukken aantreffen. Bij alle kledingstukken is het mogelijk deze te bedrukken. Dit hoeft overigens niet perse een logo te zijn. Ook kunnen wij teksten bedrukken, zoals uw naam. Naast bedrijfskleding borduren doen wij ook: baby en kinder borduringen, badlakens, caps met borduringen, fleece en jacks en knuffelberen.

Over ons

Teylinger Borduur Services biedt borduurservices voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor al uw borduurwerk. Hierboven staat beschreven wat wij allemaal voor kunnen betekenen. Het maakt bij ons ook niet uit of het gaat om één artikel, zoals bijvoorbeeld een badlaken als cadeau of een grote partij (zoals bedrijfskleding). Door onze jarenlange ervaring in dit vak kunnen wij u ten alle tijden voorzien van een goed advies. Wij hechten namelijk veel waarde aan service en dat ziet men dan ook terug aan onze klantenbestand.
Bent u geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina of neem direct telefonisch contact op. Op deze wijze kunt u aangeven wat uw wensen zijn en zullen wij u direct van dienst zijn. Wij helpen u graag verder met het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding.