Full colour bedrukkingen

Kleurenprinter met witte toner

Kleuren laser printers zijn oorspronkelijk gemaakt om te printen op wit papier. Er was dus nooit een reden om witte toner te ontwikkelen want waar je wit wilde printen in de afbeelding, daar print je gewoon niets, dan heb je wit op het papier.

Op het moment dat je je print echt over gaat zetten op iets anders dan is het niet meer vanzelfsprekend dat de ondergrond wit is.

Bedrukken
Bedrukken

Voorbeeld; je kan dat goed zien als je een print maakt op een transparante sheet, dit wordt ook wel een overhead sheet genoemd. Leg de sheet op een wit vel papier en je ziet de afbeelding prima. Leg je de sheet op een zwart oppervlak, dan verdwijnt de afbeelding.

Met witte toner kunt u ervoor zorgen dat er wit zit onder de afbeelding. Hierdoor blijft de afbeelding even mooi op wat dan ook. Het is natuurlijk wel belangrijk dat waar u wit wilt hebben, dat daar ook daadwerkelijk wit komt.

Het grootste voordeel is het bedrukken van alle kleuren textiel met transferpapier. Nagenoeg alle textielsoorten kunnen bedrukt worden. Katoen, polyester, denim, nylon, softshell, popypropuleen en de meeste sportkleding. Met witte toner is het bedrukkingsproces gereduceerd tot slechts 2 stappen en zijn volledig vrijstaande ontwerpen mogelijk.

Werkwijze

U levert uw logo of tekst aan in een zo hoog mogelijke resolutie (minimaal 300 dPi). Vervolgens printen wij u logo op het transferpapier.

Na het printen drukken wij de print op uw kleding.

Bedrukken

Prijzen

Logo tot 10 cm € 4,50

Logo tot 20 cm € 8,50

Logo > 20 cm € 12,50

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.