Borduren op kleding

Behoefte aan een adres voor borduren op kleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit is namelijk hetgeen waar wij in gespecialiseerd zijn. Bij Teylinger Borduur Services kunt u een logo of afbeelding laten borduren op uw kleding. Tevens kunnen wij uw bedrijfskleding borduren of promotiekleding borduren met een logo of naam erop. Zo worden er meerdere voorbeelden weergeven op onze website. Dit allemaal om u een eerste indruk te geven van de diensten die wij u kunnen bieden. Het is overigens naast borduren op kleding ook nog mogelijk om het volgende te laten borduren:

  • Baby en kinder borduringen
  • Badlakens
  • Caps met borduringen
  • Fleece en jacks
  • Knuffelberen

Caps met borduringen

Zoals gezegd doen wij bij Teylinger Borduur Services ook aan caps met borduringen. Petjes borduren is dan ook de ideale manier om reclame te maken. Dit door uw logo of naam erop te zetten. Hetzelfde geldt overigens ook voor kleding. Dus borduur uw gewenste idee op een pet of muts. Dit kunnen wij doen in diverse kleuren. Ook hiervan hebben wij enkele afbeeldingen staan op onze website.

Borduren op kleding

Prijslijst

Om u een duidelijk overzicht te geven van de prijzen die wij hanteren hebben wij een aparte pagina gemaakt. Er zijn echter wel uitzonderingen namelijk:

Digitaliseren

Aanmaken borduurkaarten, eenmalig €45,00

Badges

Normaal garen 1,00 extra

Vlamvertragend garen 2,00 extra

Alle prijzen zijn in euro’s, exclusief 21% btw en exclusief transport

Kleding

U kunt bij ons zelf uw te borduren producten aanleveren. Wij kunnen echter ook producten voor u bestellen. Kijk hiervoor op de pagina ‘kleding’.