Borduurwerk

Wanneer u een professionele en betrouwbare firma zoekt voor al uw borduurwerk, bent u bij Teylinger Borduur Services aan het juiste adres. Dit om te helpen promotiemateriaal te borduren met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, (andere) naam of uw logo erop. Wat overigens ook kan is de naam van uw website of gewoon een pakkende boodschap. Op deze wijze profiteert u gelijk omdat onze prijzen scherp zijn. Tevens adviseren wij u ook graag in alle overige zaken die hierbij komen kijken.

Waarom Teylinger Borduur Services?

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten bent u verzekerd van een partner die een ruime ervaring heeft in borduurwerk. Door een stijgende vraag naar borduren in het bovengelegen vermaakatelier, zijn wij in 2004 gestart met computerborduren. Op deze wijze krijgt uw bedrijf, club, website de kwaliteit die het verdient. Wanneer u een kijkje neemt in onze uitgebreide catalogus zult u zien dat wij een breed assortiment hanteren. Dit allemaal om u goed van dienst te zijn.

Elk bedrijf van dienst

Wij behandelen elke klant dan ook als koning. Bij Teylinger Borduur Services hechten wij geen waarde aan status of bedrijfsgrootte. Alle bedrijven verdienen in onze ogen een vergelijkbare behandeling. Wij werken dan ook met veel plezier voor grote, kleine, bekende en minder bekende bedrijven, instellingen, overheden.

 

 

Wij dragen dan ook veel zorg als het gaat om uw promotiemateriaal of relatiegeschenk. Dus neem vrijblijvend contact met ons op (dit kan zowel telefonisch als via e-mail) om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt uw contactgegevens ook achterlaten via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.