Borduurwinkel

Als het om borduren gaat kunt u dit zelf ook doen, mits u dit kunt natuurlijk. Echter kunt u er ook voor kiezen om dit uit te besteden. Wanneer u dit van plan bent, helpen wij u hier graag bij. Teylinger Borduur Services biedt borduurservices voor bedrijven en particulieren.

Omdat wij de afgelopen jaren een enorme groei mee hebben gemaakt, hebben wij in 2004 de keuze gemaakt om over te schakelen naar computerborduren. Hiermee kunnen wij niet alleen de toegenomen vraag aan, ook wordt al het borduurwerk perfect uitgevoerd. Wanneer u wenst enkele voorbeelden hiervan te zien, kunt u gerust rondkijken op de website.

U kunt bij ons terecht voor al uw borduurwerk, of het nu een enkel artikel is (bijvoorbeeld een badlaken als cadeau) of een grote partij (zoals bedrijfskleding).

Borduurwinkel

Ons aanbod

Onze borduurwinkel heeft een groot aanbod van verschillende producten. Zo kunnen wij het volgende voor u borduren:

  • Baby en kinder borduringen
  • Badlakens
  • Caps met borduringen
  • Fleece en jacks
  • Knuffelberen

Op voorhand wordt er altijd een offerte gemaakt en worden er verder nog andere belangrijke zaken besproken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en dan gaan wij kijken in hoeverre wij hieraan kunnen voldoen. Zoals gezegd bieden wij onze diensten aan, aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Borduren is iets wat ouderwets lijkt, echter is dit nog steeds verre van waar. Tot op de dag van vandaag worden er nog steeds zeer veel relatiegeschenken gegeven met een geborduurde logo of boodschap erop. Hetzelfde geldt voor cadeaus. Wanneer u iemand een badlaken of een handdoek geeft met de naam van deze persoon erop, zult u merken dat het als zeer attent wordt beschouwen.
Kortom, indien u op zoek bent naar een goede borduurwinkel, bent u bij Teylinger Borduur Services aan het juiste adres! Voor contact zie de gegevens vermeld op de website.