T shirt bedrukken

Wanneer u een t shirt wilt bedrukken, dan staan wij bij Teylinger Borduur Services voor u klaar. U kunt een t shirt dan ook voor verschillende doeleinden gebruiken. Of als relatiegeschenk, of als een afsluiting van een evenement. Voor dat laatste krijgen wij steeds vaker aanvragen binnen. Vooral omdat onze t shirts van hoge kwaliteit zijn, waardoor deze ook nog eens lang mee gaan. Wanneer u bij voorbeelden kijkt, ziet u een overzicht van de t shirts die wij inmiddels al bedrukt hebben. Tevens hebben wij ook catalogus online gezet die inzichtelijk is voor elke bezoeker. Heeft u hier overigens nog vragen over? Dan staan wij u graag te woord. Indien wenselijk kunnen wij u ook direct vrijblijvend een offerte sturen.


Het proces

Het proces van een t sT shirt bedrukkenhirt bedrukken (of een ander kledingstuk of product) ziet er als volgt uit. Eerst wordt de afbeelding op transferpapier geprint. We maken hiervoor gebruik van een kleurenprinter met witte toner. Hiermee kunnen we zorgen dat wit ook echt wit wordt in uw print.  Door deze methode wordt het bedrukkingsproces gereduceerd tot slechts 2 stappen en is het mogelijk om uw t shirt te bedrukken met een volledig vrijstaande afbeelding. Bijna alle textielsoorten kunnen bedrukt worden: katoen, polyester, denim, nylon, softshell, polypropyleen en de meeste sportkleding. 

 

Contact

Indien u verder nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zowel telefonisch als via e-mail staan wij u graag te woord. Het is ook mogelijk dat u uw contactgegevens achterlaat, wij zullen in dat geval dan contact met u opnemen.